Sport
AVROTROS

Khalid Kasem: 'Nouri en familie kijken samen voetbal'

foto: ANP Fotofoto: ANP Foto
  1. Nieuwschevron right
  2. Khalid Kasem: 'Nouri en familie kijken samen voetbal'

Vandaag is de verjaardag van Abdelhak Nouri. Hij is 24 jaar geworden. In Humberto vertelt Khalid Kasem, de woordvoerder van de familie, over de huidige situatie van Appie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ajax postte vanmorgen om 07.34 uur een foto van Abdelhak Nouri op Instagram. De foto wordt versterkt met de volgende tekst: 'Lieve Abdelhak, 24 jaar… We houden van je en we denken aan je. Blijf sterk grote vriend. #StayStrongAppie'. "Het is mooi dat Ajax zo'n gebaar maakt. De familie heeft vandaag ook veel telefoontjes en brieven gehad. Abdelhak zit nog steeds in veel harten en dat vindt de familie hartverwarmend", vertelt Khalid Kasem.

Bij bewustzijn

De situatie van Abdelhak Nouri is onveranderd. "Er is veel hoop dat het straks misschien beter gaat, tegelijkertijd is er het realiteitsbesef dat de situatie zo blijft", zegt Kasem. Nouri is wel bij bewustzijn en maakt volgens Kasem contact. "Hij maakt gewoon onderdeel uit van de familie. Hij is daar waar hij altijd was."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kasem vertelt hoe de familie samen met Appie voetbal kijkt. Of hij daar ook plezier aan beleeft? "Dat is natuurlijk moeilijk in te schatten. Maar in de woonkamer wordt om hem heen genoeg tegen de televisie geschreeuwd. Hij kan dus niet anders dan meeleven."

Humberto

Elke vrijdag luister je tussen 14:00 en 16:00 uur naar Humberto Tan op NPO Radio 1. Met zijn programma Humberto luidt hij het weekend in en gaat hij op zoek naar de diepere lagen bij het nieuws. Natuurlijk is er ook aandacht voor muziek, sport en cultuur.

Ster advertentie
Ster advertentie