Politiek

NPO Radio 1 volgt Prinsjesdag op de voet

foto: ANP Fotofoto: ANP Foto
  1. Nieuwschevron right
  2. NPO Radio 1 volgt Prinsjesdag op de voet

Een demissionair kabinet, coronamaatregelen en een tijdelijke vergaderzaal van de Tweede Kamer. Prinsjesdag 2021 is weliswaar anders dan anders, maar NPO Radio 1 is er ook nu gewoon live bij. De luisteraars kunnen dinsdag 21 september de opening van het parlementaire jaar op de voet volgen.

Prinsjesdag op 1

Op dinsdag 21 september doet NPO Radio 1 van 12.00 tot 18.30 uur in Prinsjesdag op 1 (AVROTROS/NOS) live verslag vanuit Den Haag. Lara Rense (NOS) en Pieter Jan Hagens (AVROTROS) volgen van 12.00 tot 16.00 uur de gebeurtenissen in Den Haag, met onder meer reacties van politici en andere gasten op de plannen van het demissionaire kabinet.

Van 16.00 tot 17.00 uur is er veel aandacht voor de resultaten van het EenVandaag Opiniepanel met Gijs Rademaker (AVROTROS) en politieke duiding van Joost Vullings (AVROTROS). Tussen 17.00 en 18.30 uur blikken Lara Rense en politiek duider Xander van der Wulp (NOS) terug op de dag.

De gehele uitzending van Prinsjesdag op 1 is ook live te zien op de site van NPO Radio 1.

Na Prinsjesdag op 1 neemt Dit is de Dag (EO) het stokje over van 18.30 tot 19.00 uur. Ook deze uitzending staat volledig in het teken van Prinsjesdag met presentator Margje Fikse. Zij ontvangt demissionair minister Ferd Grapperhaus van Veiligheid en Justitie.

Met het Oog op Morgen (NOS) sluit van 23.00 tot 00.00 uur deze Prinsjesdag op NPO Radio 1 af met een nabeschouwing van presentator Coen Verbraak met zijn gasten en een column van cabaretier Patrick Nederkoorn.

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Ster advertentie
Ster advertentie