Politiek
WNL

Stel live jouw vraag aan één van de gasten in de WNL Haagse Lobby Campagnespecial

foto: WNL Haagse Lobbyfoto: WNL Haagse Lobby
  1. Nieuwschevron right
  2. Stel live jouw vraag aan één van de gasten in de WNL Haagse Lobby Campagnespecial

Kom alles te weten over de verkiezingscampagne! Op maandag 15 maart zendt WNL van 20.30 tot 21.30 uur de WNL Haagse Lobby Campagnespecial uit (met o.a. Carola Schouten en Mona Keijzer) en jij kan live jouw vraag stellen!

Hoe beleven demissionair bewindspersonen de verkiezingen? Vanuit de studio in Nieuwspoort gaat presentator Martijn de Greve met Carola Schouten (Nr. 2 voor de ChristenUnie én demissionair Minister van Landbouw en Vicepremier), Mona Keijzer (Nr. 7 voor het CDA én demissionair Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat) en campagnestrateeg Mark Thiessen in gesprek over de verkiezingscampagne.

Heb jij een vraag aan één van de gasten, stuur 'm dan vooral hieronder in! En wie weet word jij uitgekozen om op de online publieke tribune plaats te nemen en je vraag live in de uitzending te stellen.

Tweede Kamerverkiezingen 2021

Bij NPO Radio 1 volg je alles rondom de Tweede Kamerverkiezingen. De belangrijkste verhalen en het laatste verkiezingsnieuws lees je hier. (Tip: met de NPO Radio 1-app ben je nóg sneller op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.)

Ster advertentie
Ster advertentie