Podcast

Pssssst! Ken jij deze spannende podcastserie al?

foto: Pexelsfoto: Pexels
  1. Nieuwschevron right
  2. Pssssst! Ken jij deze spannende podcastserie al?

De leugen en het vertrouwen. Het zijn de twee thema’s die samen komen in de podcastserie El Tarangu. Audiocollectief SCHIK komt in vele duistere werelden tijdens hun zoektocht naar antwoorden.

Het begon allemaal bij een man. Een man die zich voordeed als de ex-profwielrenner José Manuel Fuente. Maar de wielerheld met de bijnaam El Tarangu is overleden. Althans, zo luidt het verhaal. Wie is de man die zich voor hem uitgeeft? Is El Tarangu misschien toch nog in leven? Of is het iemand anders, die liegt over zijn identiteit?

Quote

Ons vertrouwen werkt als een kompas. Maar hoe weet je zeker dat deze nog goed werkt?


Om deze vragen te beantwoorden duiken de drie vrouwen van Audiocollectief SCHIK – Mirke, Nele en Siona – in de wereld van de wielersport en de wereld van identiteitsfraude. Ze onderzoeken of je kunt verdwijnen; je zelf kunt uitwissen.

En ze bezoeken de familie en vrienden van Fuente, en zijn graf in het Spaanse dorpje Oviedo.

Audiocollectief SCHIK

Audiocollectief SCHIK

Sporza

Maar hoe weet je of je iemand kunt vertrouwen? Hoe weet je zeker dat iemand niet liegt? Wanneer is iemands verhaal geloofwaardig genoeg, om het te geloven?

El Tarangu gaat over véél meer dan alleen wielrennen. Het gaat over problemen en kwesties die ons allemaal aangaan, elke dag opnieuw.

Luister snel alle afleveringen:

{podcast audio="111919" caption="Aflevering 1" }
{podcast audio="112603" caption="Aflevering 2" }
{podcast audio="112779" caption="Aflevering 3" }
{podcast audio="113057" caption="Aflevering 4" }

Abonneer je op de podcast

Op maandag verschijnt er weer een nieuwe aflevering. Luister alles via de website of app van NPO Radio 1. Of abonneer je op El Tarangu via Apple Podcasts, Stitcher of de RSS-feed en mis geen aflevering.

Ster advertentie
Ster advertentie