Podcast

NOS Voetbalpodcast #36: 'Als Frenkie de Jong fit is, wint Ajax van Juventus'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. NOS Voetbalpodcast #36: 'Als Frenkie de Jong fit is, wint Ajax van Juventus'

[NOS] Elke maandag blikken de commentatoren van de NOS terug op het voetbalweekend. Meningen en scherpe analyses, verhalen en opvallende anekdotes. Dat en meer is te horen in de NOS Voetbalpodcast.

{podcast audio="91651" caption="NOS Voetbalpodcast #36: 'Als Frenkie de Jong fit is, wint Ajax van Juventus'" }

Deze week schuiven Jan Roelfs, Jeroen Grueter en Arman Avsaroglu aan bij presentator Arno Vermeulen. Ze hebben het natuurlijk over de titelstrijd tussen Ajax en PSV, maar kijken ook alvast vooruit naar Juventus-Ajax.

Ajax speelde afgelopen weekend tegen Excelsior en won, met 6-2. In de podcast worden er vraagtekens gezet bij de opstelling, want waarom besloot trainer Erik ten Hag zijn sterspelers niet te sparen met het oog op de Champions League?

Grueter en Roelfs waren het erover eens, de landstitel is de belangrijkste prijs, maar Avsaroglu denkt daar toch anders over.

NOS Voetbalpodcast

In de NOS Voetbalpodcast bespreekt voetbalcommentator Arno Vermeulen, met een wisselende selectie commentatoren en presentatoren, de voetbalwedstrijden van de afgelopen week. Je vindt de podcast iedere maandag op nporadio1.nl/podcasts, of via iTunes en Stitcher.

Ster advertentie
Ster advertentie