Podcast

Tim Hartog over El Tarangu: 'Maar hoe dan?'

AVROTROS
foto: NPO Radio 1foto: NPO Radio 1
  1. Nieuwschevron right
  2. Tim Hartog over El Tarangu: 'Maar hoe dan?'

Comedian Tim Hartog was afgelopen nacht te gast bij Miss Podcast. Op basis van de geluiden uit zijn leven was de Rotterdammer openhartig over zijn jeugd, zijn relatie en zijn carrière. Daarnaast recenseerde hij twee podcasts.

Tim Hartog over El Tarangu.

Allereerst luisterde wielerliefhebber Tim naar El Tarangu, een verhalende podcast over wielrennen van audiocollectief SCHIK. "Ik dacht aanvankelijk dat het een verzonnen verhaal was, maar het is dus waargebeurd. Je vraagt jezelf de hele tijd af: maar hoe dan?" Tim geeft El Tarangu de maximale score van vijf sterren.

Miss Podcast vroeg Tim ook om naar de podcast Damn, Honey te luisteren. Een podcast over alles waar je als vrouw van deze tijd mee moet dealen. In de aflevering gaat het over vrouwenkwalen en of je het zo nog wel mag noemen. De feministische toon roept enige weerstand op bij Tim. "Ze proberen zo inclusief te zijn, dat ze op hun beurt mensen aan het buitensluiten zijn." Hij gaf de podcast drie sterren.

Achtbaan

Naast de podcastrecensies sprak Tim aan de hand van geluiden over zijn leven. Het geluid van zijn heden is het geroezemoes in een zaal voordat hij opkomt. De zenuwen die hij dan voelt vergelijkt hij met het wachten voor de achtbaan.

Tim Hartog over optreden

De hele aflevering luister je hier terug als podcast.

Meer Miss Podcast?

Volg ons op Instragram, Twitter en Facebook.

Ster advertentie
Ster advertentie