Podcast

Week van de Podcast: Rick Brandsteder recenseert Uit de Gouden Kooi

AVROTROS
foto: VPRO Gidsfoto: VPRO Gids
  1. Nieuwschevron right
  2. Week van de Podcast: Rick Brandsteder recenseert Uit de Gouden Kooi

Een echte podcastluisteraar is hij nog niet. Zijn broertje heeft hem nog niet zo lang geleden kennis laten maken met de podcast van Joe Rogan. "Ik moest er even aan wennen, het is toch een nieuwe wereld, maar inmiddels heb ik ontdekt dat ik er lekker bij in slaap kan vallen."

#143 - Rick Brandsteder recenseert Uit de gouden kooi

In Miss Podcast kiest presentator Mischa Blok een bestaande podcast die bij haar hoofdgast past. Aan deze hoofdgast de taak om de betreffende podcast te beluisteren en te recenseren.

Aangezien Rick Brandsteder verschillende reality tv-programma's zoals de Bachelorette en Temptation Island heeft gepresenteerd, was het logisch om hem naar Uit de Gouden Kooi te laten luisteren.

Trailer - Uit de Gouden Kooi

Podcastmaker Elja Looijestein was in haar jeugd bevriend met Huub, die een van de deelnemers was van De Gouden Kooi, het omstreden realityprogramma waarbij de deelnemers elkaar uit het huis moesten pesten. Alles was geoorloofd. In de podcast Uit de Gouden Kooi blikt Elja met Huub terug op dit baanbrekende tv-programma. Wat het extra interessant maakt, is dat Huub daarna achter de schermen van realityprogramma's is blijven werken.

Glimlach

Rick heeft deze podcast "met een grote glimlach" beluisterd. "Ik keek het programma toen vol overgave en Huub vond ik geniaal, omdat ik zelf ook een beetje zo was vroeger. Rellen om het rellen. Een aantal jaar later heb ik met hem gewerkt en ik zo erg met hem gelachen."

Miss Podcast

In Miss Podcast ontvangt presentator Mischa Blok een bekende Nederlander en praat over de belangrijkste geluiden uit zijn of haar leven en ze recenseren een podcast die bij de gast past. Miss Podcast is van maandag tot en met donderdag tussen 01:00 en 02:00 uur op NPO Radio 1. Natuurlijk op alle andere momenten te beluisteren in de podcastapps van Apple, Spotify, Google en via de site van NPO Radio 1.

Ster advertentie
Ster advertentie