Naar homepage
Podcast

Nieuwe podcast Ronnie: jonge vader gaat op zoek gaat naar de ideale wereld voor z'n kind

foto: Podcast Ronniefoto: Podcast Ronnie
  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuwe podcast Ronnie: jonge vader gaat op zoek gaat naar de ideale wereld voor z'n kind

[KRO-NCRV] Ruben en Marijke zijn dolgelukkig in verwachting van hun zoon die ze voorlopig Ronnie noemen. Maar al gauw voegen zich zorgen bij de blijdschap.

Hoe zit dat met de bergen aan afval op de wereld en al zijn luiers die daar nog bovenop komen? Hoeveel ton CO2 gaat Ronnie uitstoten? En is er straks nog wel genoeg te eten? Was het allemaal wel zo'n goed idee?

Trailer

In de NPO Radio 1-podcast van de KRO-NCRV Ronnie. Op zoek naar een utopie. gaat Ruben in zeven afleveringen op zoek naar het spiegelbeeld van hun zorgen; een utopie. Samen met filosofen, wetenschappers, activisten, een kunstenaar, kinderen en een monnik zoekt Ruben naar een hoopvol verhaal over de toekomst, om aan Ronnie te vertellen als hij geboren is. Hoe ziet die nieuwe wereld van Ronnie eruit?

{podcast audio="289780" caption="#1 Ronnie. Op zoek naar een utopie. - Het begin" }

Klik hier voor meer afleveringen van de podcast Ronnie. Op zoek naar een utopie.

De Week van de Podcast

In de week van 25 tot en met 31 oktober geeft NPO Radio 1 extra aandacht aan podcasts. Er verschijnen nieuwe titels, luisteraars vertellen over hun favoriete podcasts en je kunt meekijken bij de totstandkoming van twee bekende podcasts.

Ster advertentie
Ster advertentie