Podcast

Pssst... Ken je de podcast Yous & Yay: New Emotions al?

foto: Yous & Yay: New Emotionsfoto: Yous & Yay: New Emotions
  1. Nieuwschevron right
  2. Pssst... Ken je de podcast Yous & Yay: New Emotions al?

[VPRO] In de VPRO-podcast Yous & Yay spreken Sef (Yousef Gnaoui) en Pepijn Lanen van De Jeugd van Tegenwoordig héél lang met een interessant iemand in de studio. 'Zodat we later kunnen zeggen: die was nog bij ons in de studio.'

In Yous & Yay hoor je interessante mensen, inspirerende mensen, mooie mensen, vervelende mensen, mensen met een vervelend randje en knuffelmensen.

Oeverloos zwetsen

"Door oeverloos met elkaar te zwetsen, ontvangen we wederzijds nieuwe inzichten en belangrijker nog, new emotions", aldus Sef en Pepijn.

Abonneer je nu!

De podcast is sinds kort ook via de NPO Radio 1-app te beluisteren. Abonneer je dus nu en luister alle afleveringen hier!

Yous & Yay & de leuksten

Speciaal voor jou zetten we de drie leukste Yous & Yay-afleveringen tot nu toe op een rijtje. We beginnen met Tim den Besten, die te gast was in aflevering tien. Met hem spreken Sef en Pepijn over het vinden van een ritme, struggles in een koffie-tent en Dushy Kimberley. Tim is programmamaker bij de VPRO en schrijver van Zou er wifi in de hemel zijn? Luister:

{podcast audio="93101" caption="Yous & Yay & Tim" }

Met Annet Malherbe hebben Sef en Pepijn het in hun roze studio in hartje Amsterdam over haar thee-gebruik, lange vakanties in Frankrijk en natuurlijk ook over haar werk. Annet speelde onder meer in Borgman, Abeltje en Gooische Vrouwen. Luister:

{podcast audio="93108" caption="Yous & Yay & Annet" }

In de allereerste aflevering van Yous & Yay: New Emotions spraken Sef en Pepijn met schrijver Herman Koch over zijn auto’s, drank & het schrijven. Herman Koch is de schrijver van o.a. Het diner en één van de bedenkers van Jiskefet.

{podcast audio="93110" caption="Yous & Yay & Herman" }

En dan de allernieuwste...

Daarin is presentatrice, ondernemer, YouTuber én nachtdier Anna Nooshin te gast! Onder andere over wat je in die vroege uurtjes in de ochtend allemaal kan doen, push-ups voor je hersenen en haar baantje bij de cactuswinkel. Soon to come.

Meer Yous & Yay?

Yous & Yay: New Emotions is een serie van Sef, Pepijn & VPRO Podcast. Meer info via vpro.nl/yousenyay.

Ster advertentie
Ster advertentie