Podcast
AVROTROS

Deze podcasts moet je luisteren! Voor de show, Dying for sex, De verdwijning van Britta Cloetens

foto: Miss Podcastfoto: Miss Podcast
  1. Nieuwschevron right
  2. Deze podcasts moet je luisteren! Voor de show, Dying for sex, De verdwijning van Britta Cloetens

We blijven binnen in deze tijden van corona. Dus meer tijd om naar podcasts te luisteren. Maar welke? Miss Podcast geeft deze week iedere dag drie luistertips.

Voor de show

Humor om te lachen, daar hebben we behoefte aan in deze tijden van isolement. Comedians Stefan Pop en Rayen Panday nodigen iedere week in Toomler een collega uit om wat nieuw comedymateriaal op uit te testen. Hun inspiratiebron? De actualiteit. Met gasten als Johan Goossens, Sanne Wallis de Vries en Murth Mossel.

In de nieuwste aflevering geen gast én anderhalve meter afstand tussen de twee hosts. En ja natuurlijk komt het coronavirus uitgebreid aan bod.

Luister naar de podcast Voor de show of via je favoriete podcastapp.

Dying for sex

Alles doen wat God verboden heeft. Dat doet Molly als ze te horen krijgt dat ze uitgezaaide borstkanker heeft. Ze verlaat haar man en terwijl ze haar lichaam voelt aftakelen, besluit ze op seksueel onderzoek uit te gaan. Omdat dat haar gevoel geeft dat ze leeft. Hiervan doet ze op zeer ontwapenende wijze verslag aan haar beste vriendin. Echte gesprekken waarin de lach er vaak in slaagt om het verdriet te verjagen. En wij mogen meeluisteren.

Luister naar de podcast Dying for sex of via je favoriete podcastapp.

De verdwijning van Britta Cloetens

De 25-jarige Britta Cloetens verdween op 23 april 2011 nadat ze een Honda-garage in Wilrijk bezocht. Deze driedelige podcast vertelt het verhaal van de mensen die dicht bij haar stonden, de onderzoekers en de dader. De makers waren in bezit van de videoverhoren en doen zeer gedetailleerd verslag van deze mysterieuze moordzaak. Enige minpunt is dat het Vlaams niet altijd makkelijk te verstaan is. Naar aanleiding van de hernieuwde aandacht voor deze zaak, zijn er al meerdere tips binnengekomen.

Luister naar de podcast De verdwijning van Britta Cloetens of via je favoriete podcastapp.

Podcastluistertips van Miss Podcast

Mischa Blok presenteert Miss Podcast, iedere maandag- tot en met donderdagnacht van 01:00 tot 02:00 uur op NPO Radio 1. Daarna is het ook te beluisteren als podcast via iTunes of via de site van NPO Radio 1. Benieuwd naar meer podcastrecensie? Luister dan naar VINK, dé podcastgids van Nederland.

Ster advertentie
Ster advertentie