Podcast
NOS

NOS Voetbalpodcast #28: Van Bommel krijgt de komende maanden om zich te bewijzen

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. NOS Voetbalpodcast #28: Van Bommel krijgt de komende maanden om zich te bewijzen

Elke maandag blikken de commentatoren van de NOS terug op het voetbalweekend. Meningen en scherpe analyses, verhalen en opvallende anekdotes. Dat en meer is te horen in de NOS Voetbalpodcast.

{podcast audio="79642" caption="NOS Voetbalpodcast #28: &x22;Van Bommel krijgt de komende maanden om zich te bewijzen&x22;" }

De commentatoren blikken uitgebreid terug op het gelijkspel 1-1 tussen PSV en Feyenoord, zondag. Ze proberen te analyseren hoe het komt dat PSV na de winterstop minder presteert en discussiƫren over de vraag of trainer Mark van Bommel veranderingen moet aanbrengen in de opstelling.

"Ik zou het helemaal niet gek vinden als hij Mohammed Ihattaren volgende week in de basis zet om iets te verfrissen", zegt Arman Avsaroglu.

Jan Roelfs denkt dat het er nu op aankomt voor Van Bommel. "Hij krijgt de komende maanden om zich te bewijzen."

Diepe crisis

De commentatoren constateren verder dat Feyenoord twee gezichten heeft. Aan de ene kant is er een team dat heel goed kan spelen en aan de andere kant is er een team dat er helemaal niets van kan. Roelfs denkt dat de wanprestatie van vorige week tegen FC Groningen (1-0 verlies) een uitkomst is geweest voor Feyenoord-trainer Van Bronckhorst. "Soms heb je een diepe crisis nodig om eruit te komen."

Verder vertelt Roelfs over de moeilijke middag in Emmen, zag Jeroen Elshoff weer de oude Frenkie de Jong. En waarom is Arman Avsaroglu blij dat Bohemian Rhapsody geen Oscar heeft gekregen voor de beste film?

NOS Voetbalpodcast

Voetbalpodcast #28 is hier te beluisteren en ook te downloaden via iTunes, Google Podcasts of Stitcher.

Ster advertentie
Ster advertentie