Podcast

Eindelijk: de tweede aflevering van de spannende podcast Onland

foto: Pixabayfoto: Pixabay
  1. Nieuwschevron right
  2. Eindelijk: de tweede aflevering van de spannende podcast Onland

[NTR] Onland begint als de 12-jarige Rinie Wielheesen op een koude en donkere winteravond wordt verkracht en vermoord. De moordenaar wordt niet gepakt. Deze beestachtige daad slaat diepe wonden in de kleine gemeenschap, sterker nog - zo menen velen - deze moord is het trauma van de Achterhoek.

#2 - Plas, dras en moeras - Onland

Rinie Wielheesen was het buurmeisje van regisseur en podcastmaker Joost Engelberts. Hij reist terug naar zijn geboortegrond, maar niet om de dader op te sporen. Onland is een onderzoek naar de gevolgen zijn van de onopgeloste moord op - en de verkrachting van - zijn buurmeisje.

Nóg een moord

Wat is er in hemelsnaam aan de hand in het Onland? Kan het zijn dat deze plek boosaardig is, dat er kwaad in de grond is gesijpeld?

In deze tweede aflevering hoort hij, tot zijn verbijstering, over nóg een moord. De krater die de moord op het jonge meisje heeft geslagen blijkt precies te passen in een oudere krater. De verbanden tussen deze twee zaken zijn zo stevig dat ook het nuchtere boerenverstand er niet bij kan. Dat is geen toeval, dat is occult, zo hoort Joost Engelberts in deze tweede aflevering van Onland.

Onland

In deze serie hoor je en voel je de impact van dit drama op een kleine buurtgemeenschap. De podcast Onland nog niet gehoord? Luister hier de eerste aflevering:

#1 - Joepie joepie. - Onland

Onland

Onland, de podcastserie van regisseur en programmamaker Joost Engelberts. Voor reacties en meer verhalen kun je mailen naar: joost@bureauvoorlichting.nl

Ster advertentie
Ster advertentie