Cultuur & Media
AVROTROS

David Endt blikt in speciale column terug op 25 jaar Champions League-winst Ajax

foto: AVROTROSfoto: AVROTROS
  1. Nieuwschevron right
  2. David Endt blikt in speciale column terug op 25 jaar Champions League-winst Ajax

Decennialang was David Endt aan Ajax verbonden. Eerst als perschef, later als teammanager. In de speciale uitzending van Humberto: '25 jaar Champions League-winst Ajax' blikt Endt terug op hoe hij die legendarische tijd beleefde. Speciaal voor Humberto bundelt hij zijn herinneringen.

"Een kwart eeuw is voorbijgegaan. Hoe meer jaren verstrijken, hoe groter de mythe", draagt Endt voor. "Ze rennen, ze vliegen, ze springen in elkaars armen. Ze springen in het niets. De vreugde is blind en onbeteugeld."

"Ze schreeuwen, ze gillen, ze krijsen. De emoties zoeken een uitweg, maar is die er in de zwoele Weense nacht? En moet die uitweg er zijn voor de spetterende blijdschap die de harten van de spelers laat overvloeien van een nooit eerder ervaren gevoel."

Video niet beschikbaar

Humberto

Elke vrijdag luister je tussen 14.00 en 16.00 uur naar Humberto Tan op NPO Radio 1. Met zijn programma Humberto luidt hij het weekend in en gaat hij op zoek naar de diepere lagen bij het nieuws. Natuurlijk is er ook aandacht voor muziek, sport en cultuur.

Ster advertentie
Ster advertentie