Cultuur & Media
AVROTROS

Raoul Heertje over Rubiales: 'Mannen moeten gewoon eens hun bek houden'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Raoul Heertje over Rubiales: 'Mannen moeten gewoon eens hun bek houden'

"Zij voelt dat zo, en daar moeten wij naar luisteren", zegt comedian Raoul Heertje over reacties van mannen op de kus op de mond van Jennifer Hermoso van bondsvoorzitter Luis Rubiales.

#320 - Raoul Heertje - MISCHA!

"Mannen moeten eens beginnen met hun bek houden en er niet zoveel van vinden", aldus de comedian in MISCHA!, "en als je dan na vijf jaar luisteren er een keer zelf iets over wil zeggen, dan is dat prima." Tijdens de huldiging van de WK-finale kuste de Spaanse bondsvoorzitter voetbalspeler Hermoso op de mond. Dat leidde tot veel ophef. De Spaanse voetbalbond heeft Rubiales verzocht om af te treden.

'Ik deed er ook aan mee'

We zouden beter eens stoppen ons mee te laten sleuren met de waan van de dag en overal meteen iets van te vinden, zegt Raoul Heertje. Zelf deed hij, naar eigen zeggen, "ook aan dit belachelijke proces mee", toen hij teamleider was bij het satirische nieuwsprogramma Dit was het nieuws. "Ik stond aan de buitenkant commentaar te geven en tegelijkertijd verdiende ik er geld aan." Heertje stopte in 2014 met het programma.

#320 - Raoul Heertje - MISCHA!

MISCHA!

Gelukkig zijn ze er nog: mensen die hun mond opendoen, hun visie, gedachten en dromen met ons delen. In MISCHA! gaat presentator Mischa Blok iedere maandag tot en met donderdagnacht tussen 01:00 en 02:00 uur op zoek naar de drijfveren van deze mensen. Luister alle afleveringen via https://www.nporadio1.nl/podca...

Ster advertentie
Ster advertentie