Cultuur & Media
MAX

De Mediaweek Awards: Summer Holiday met Jack van Gelder

foto: De Perstribunefoto: De Perstribune
  1. Nieuwschevron right
  2. De Mediaweek Awards: Summer Holiday met Jack van Gelder

Elke week kiest mediadeskundige Ron Vergouwen het tv- en radiomoment van de week bij De Perstribune van MAX. Alleen doet hij dat deze week net even anders. Zo is er geen tv-moment van de week omdat alles in het teken van het Eurovisie Songfestival stond. Voor de radio is Vergouwens keuze gevallen op een zingende Jack van Gelder op 538.

Jack van Gelder zingt op 538

Jack van Gelder is op zijn oude dag een loopbaan als zanger gestart. "Hij scoort nu zelf met het nummer Summer Holiday van Cliff Richard", legt Ron Vergouwen uit. "Wat begon bij een stukje in de tv-uitzending van Jeroen van der Boom werd een grote hit op TikTok. Een filmpje daar is al twintig miljoen keer bekeken. Jack werd uitgedaagd door Frank Dane om het hele lied te komen zingen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bloopers

In een liveprogramma op de radio gaat nog wel eens iets mis. Daarom heeft Ron Vergouwen ook elke week aandacht voor de meest hilarische bloopers van de week. Deze week aandacht voor: Rob van Someren, Paul van der Gaag, Daniel Dekker, Jolanda van der Velden, Roos Moggré en Waldy van Geenen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ron Vergouwen: "Hiermee zet ik een punt achter mediaweek 20, de nieuwe mediaweek is officieel begonnen. Ik houd mijn hart vast."

De Mediaweek Awards: week 20 2021

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Ster advertentie
Ster advertentie