Cultuur & Media

Van kunst tot film en van muziek tot theater, er is online van alles te zien

NTR
foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Van kunst tot film en van muziek tot theater, er is online van alles te zien

Wekelijks zijn er tientallen programma's, optredens en voorstellingen uit alle uithoeken van de culturele sector online te zien. Van kunst tot film en van muziek tot theater. In Kunststof Maandag een gids met tips van mooie of interessante programma's, zodat je niets hoeft te missen.

Agenda: tips voor online voorstellingen

Agenda

Op 20, 21 en 22 april: een double bill van het Nederlands Dans Theater: We haven’t said enough, met werk van Marco Goecke en Johan Inger. De stream start om 20.00 uur.

Live vanuit het Concertgebouw, Ein deutsches requiem van Brahms, uitgevoerd door de Nationale opera onder leiding van Ching-Lien Wu. Op 22 april, om 20.30 uur

Dader, slachtoffer of leugenaar? Aanstaande vrijdag 23 april speelt Toneelgroep Oostpool Laura H., naar de bestseller van Thomas Rueb over het bekendste IS meisje van Nederland. Te zien via een livestream vanaf 20.15 uur.

Live vanuit Paradiso: Clubstream met Ziongate en Cloud 8, een futuristische clubnacht op Afrikaanse elektronische riddims. Op 24 april, van 20.00 tot 00.00 uur.

Een registratie van de met een Poelifinario bekroonde voorstelling van Louise Korthals: Alles is er. Zaterdag 24 april, om 23.30 op NPO3.

In Privédomein brengt Hotel Modern een programma van drie verschillende online-performances, die elk op hun eigen manier intiem en meeslepend zijn. Privédomein is online te zien, op zaterdag 24 april om 20:30 uur.

Kunststof Maandag wordt iedere maandag om 19.30 uur uitgezonden op NPO Radio 1 en op NPO 2 Extra.

Kunststof Radio

Het cultuur- en mediaprogramma van NTR van maandag tot en met donderdag te horen tussen 19.30 en 20.30 uur op NPO Radio 1 of op elk moment terug te luisteren als podcast. Volg Kunststof op Twitter, Facebook en Instagram.

Ster advertentie
Ster advertentie