Cultuur & Media
AVROTROS

NikkieTutorials niet eerste Nederlandse bij Ellen DeGeneres: 'Je weet nooit wat je kunt verwachten'

foto: EllenTubefoto: EllenTube
  1. Nieuwschevron right
  2. NikkieTutorials niet eerste Nederlandse bij Ellen DeGeneres: 'Je weet nooit wat je kunt verwachten'

YouTuber Nikkie de Jager is woensdagavond te gast bij de talkshow van de Amerikaanse Ellen DeGeneres, maar is niet de eerste Nederlandse op de bank zit van de op een na grootste talkshow ter wereld. De danszusjes Norah, Yarah en Rosa uit Meerssen waren er begin deze maand voor de tweede keer in The Ellen Show. Twee van de drie zusje vertellen erover in Stax&Toine.

Danszusjes vertellen in Stax&Toine over hun ervaring bij Ellen

De Jager, online beter bekend als NikkieTutorials, plaatste vorige week een video op YouTube, waarin ze vertelt dat ze transgender is. De video is meer dan 31 miljoen keer bekeken. Ze zit samen met de Jonas Brothers en acteur Colin Farrell bij DeGeneres. "Je denkt dat het een heel lang optreden is, maar gaat eigenlijk wel heel snel", zegt Yarah.

"We waren heel zenuwachtig. Ze vertellen wel een beetje wat er gaat gebeuren, maar de show zit echt vol verrassingen dus je weet nooit wat je kan verwachten." En het cadeau dat ze van Ellen kregen tijdens de show hadden ze al helemaal niet verwacht. Twee van de drie zusjes waren op de dag dat ze bij Ellen zaten jarig en ze kregen alle drie een iPhone."We zijn die nieuwe camera nog steeds aan het uitproberen met nieuwe filmpjes maken."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Ellen is superaardig'

De dames hebben al fragmenten gezien van NikkieTutorials bij Ellen. "Toen voelde het meteen weer voor ons alsof wij daar ook zaten." In de show vertelt NikkieTutorials dat ze niet kan geloven dat ze in de show zit. "Ja, dat herkende wij meteen want dat was bij ons echt hetzelfde."

"Het gaat echt zo snel, maar ik heb van elke seconden genoten. Het is heel erg kort", vertellen de dames enthousiast. Maar, hoe was Ellen in het echt? "Superaardig. Echt een hele lieve vrouw." Toen de camera's uit waren konden de meiden nog even met Ellen praten. "Ja, toen hebben we haar bedankt. Ze is heel lief." De dames hebben nog geen derde afspraak gepland, 'maar we hebben nog steeds contact met de producer van het programma'.

Stax&Toine

Het middagmagazine Stax&Toine hoor je van maandag tot en met donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur. Dionne Stax en Toine van Peperstraten nemen de luisteraar op een ontspannen eigenzinnige manier mee door het nieuws van de dag en spreken met gasten die iets bijzonders gaan doen. Muziek en lifestyle spelen een belangrijke rol in het programma.

Ster advertentie
Ster advertentie