Cultuur & Media
AVROTROS

Douwe Bob wenst Yvonne Coldeweijer veel liefde toe

foto: Eigen fotofoto: Eigen foto
  1. Nieuwschevron right
  2. Douwe Bob wenst Yvonne Coldeweijer veel liefde toe

"Ik dacht altijd: het gaat om de muziek en de rest kan me aan mijn reet roesten, maar dat is niet meer zo. Muziek staat op de tweede plek", zegt zanger Douwe Bob in MISCHA!, die "een bepaalde rust vond" toen hij vader werd.

#293 - Douwe Bob - MISCHA!

De zanger kwam vorige maand met het nummer This World is Our Home, en is dit seizoen te zien bij Beste Zangers. "Een paar jaar geleden had ik daar denk ik niet gehuild, maar nu ben ik een emotioneel wrak. Ik ben zachter geworden. Het leven gaat niet meer over mij."

'Het lijkt mij een liefdeloos bestaan'

YouTuber Yvonne Coldeweijer maakte eerder bekend dat de zanger drie kinderen kreeg bij drie verschillende vrouwen. Gevraagd wat hij van de 'roddelkoningin' vindt zegt hij: "Als ik zo iemand zie dan kan ik alleen maar denken: doe je ding. Ik wens haar liefde toe, want het lijkt mij een vrij liefdeloos bestaan, mensen kapot te willen maken, en zeggen dat je een strijder bent voor de waarheid. Het is lachwekkend."

#293 - Douwe Bob - MISCHA!

MISCHA!

Gelukkig zijn ze er nog: mensen die hun mond opendoen, hun visie, gedachten en dromen met ons delen. In MISCHA! gaat presentator Mischa Blok iedere maandag tot en met donderdagnacht tussen 01:00 en 02:00 uur op zoek naar de drijfveren van deze mensen. Luister alle afleveringen via https://www.nporadio1.nl/podca...

Ster advertentie
Ster advertentie