Cultuur & Media
AVROTROS

Humberto Tan op 1 januari eerste gast bij Miss Podcast

foto: Miss Podcastfoto: Miss Podcast
  1. Nieuwschevron right
  2. Humberto Tan op 1 januari eerste gast bij Miss Podcast

Humberto Tan is de eerste gast die aanschuift bij presentator Mischa Blok in Miss Podcast.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Pas als het eb is zie je wie er geen zwembroek draagt'. Als presentator en gast buiten hun comfortzone treden, kom je erachter hoe ze écht zijn. Vanaf 1 januari laat presentator Mischa Blok in Miss Podcast alle beleefdheidsvormen, omgangsregels en schaamte achterwege om zo tot persoonlijke gesprekken te komen.

In Miss Podcast ontvangt ze iedere nacht een bekende Nederlander. Met hem of haar heeft ze een intiem gesprek aan de hand van de belangrijkste geluiden uit zijn of haar leven. Aan welk geluid denk je bij je jeugdherinnering, bij je grote liefde of welk geluid wil je nooit meer horen?

Daarnaast wil Miss Podcast ook het podcast-woord verkondigen en zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met al het moois dat podcasts te bieden hebben. Daarom geeft Mischa iedere nacht twee bestaande podcasts 'kado' aan de gast. Samen recenseren ze twee podcasts die een raakvlak hebben met de gast.

{podcast audio="123526" caption="Trailer" }

Humberto Tan eerste gast

Miss Podcast is vanaf 1 januari iedere nacht tussen 01:00 en 02:00 uur te beluisteren op NPO Radio 1 en in je favoriete podcastapp. Humberto Tan is op nieuwjaarsnacht te gast in de eerste uitzending. Hij beluisterde de Ben Tiggelaar Podcast en de podcast van De Morgen waar fotograaf Stephan Vanfleteren te gast was. Andere gasten die Miss Podcast ontvangt zijn onder andere Mike Boddé, Pierre Wind, Nynke Laverman, Wouter Hamel, Gregory Sedoc, Stefano Keizers, Tim Coronel en Frits Spits.

Laat Miss Podcast weten welke podcasts jij geluisterd hebt en wat je ervan vond. Bel 06-14814118 en laat je voicemail achter.

Meer Miss Podcast?

Volg ons op Instagram, Facebook en Twitter.

Ster advertentie
Ster advertentie