Cultuur & Media

Podcast vakantieverhalen: Relaxen in de hangmat

foto: NPO Radio 1foto: NPO Radio 1
  1. Nieuwschevron right
  2. Podcast vakantieverhalen: Relaxen in de hangmat

NPO Radio 1 brengt ook deze zomer een speciale vakantieverhalen-podcast uit. De podcast biedt een variatie aan interessante documentaires en fijne radioverhalen.

"Het is een zomers luistercadeautje van de radio. De vakantieverhalen-podcast is makkelijk mee te nemen en te beluisteren tijdens het autorijden, vliegen, op de camping, op het strand of waar je maar bent", vertelt podcast-coördinator Wim Eikelboom van NPO Radio 1.

Luisteraars kunnen genieten van een spannend misdaadverhaal, een vertelling over de liefde en interessante documentaires van de radioprogramma's OVT (VPRO) en Radio Doc (NTR/VPRO).

Kasteelmoord

Eikelboom: "Eerdere jaren was deze zomerse podcast al een succes. Hoe leuk is het om ontspannen met een koptelefoon op door naar ontroerende, spannende audioverhalen te luisteren."

Je krijgt in de vakantieverhalen-podcast ondermeer: vier afleveringen van De Kasteelmoord, het verhaal over de meest spraakmakende moordzaak in Vlaanderen van de afgelopen jaren. Een documentaire over de Afsluitdijk, het laatste oerbos van Europa, de lelijke eend, een dag in een kleuterklas. Daarnaast zijn er vier verhalen over de liefde met de titels 'Sporen' en 'Voor altijd duurt een jaar'.

De vakantieverhalen-podcast is vanaf NU beschikbaar op diverse podcastplatforms, waaronder nporadio1.nl/podcast

Ster advertentie
Ster advertentie