Binnenland
BNNVARA

Bureau Sport: 'Met ons als trainers wordt Ajax ook kampioen'

foto: Bureau Sportfoto: Bureau Sport
  1. Nieuwschevron right
  2. Bureau Sport: 'Met ons als trainers wordt Ajax ook kampioen'

Frank Evenblij en Erik Dijkstra nemen voor Bureau Sport weer de sportweek door met voetbal en wielrennen als hoofdingrediënten.

Video niet beschikbaar

Ajax ging door in de Europa League, maar het was toch gek om Sebastien Haller op de tribune te zien zitten omdat hij niet is ingeschreven. "Dat is allemaal dat gelul van het groepsproces, want ik kan me ook voorstellen dat hij liever thuis een film gaat kijken", vindt Erik.

PSV ligt eruit en dat komt de toekomst van trainer Roger Schmidt nog niet ten goede volgens Erik. "Dat huwelijk is niet zo gelukkig." Ajax is favoriet voor de topper tegen PSV komend weekend. "Denk je dat Ajax ook kampioen wordt als jij voor de groep staat?", vraagt Erik aan Frank, die daarop antwoordt met een volmondig ja.

De mannen hebben medelijden met Richard Krajicek, die deze week een afmelding van Rafael Nadal voor Rotterdam te verwerken kreeg. Erik: "Ik stel me voor dat Krajicek ziet dat de manager van Nadal belt en dan denkt: ik pak nog even niet op."

Zaterdag begint het wielerseizoen weer met Omloop Het Nieuwsblad. Frank en Erik hopen op Niki Terpstra. "Hij kan zomaar weer meedoen om de knikkers."

Ster advertentie
Ster advertentie