Binnenland
BNNVARA

Luister naar 'Natuur langs de lijn'

foto: Vroege Vogels
  1. Nieuwschevron right
  2. Luister naar 'Natuur langs de lijn'

De redactie van Vroege Vogels en presentator Stephan Komduur slaan de handen ineen voor een uurtje Natuur langs de Lijn. Normaal wordt de NPO Radio 1 luisteraar op de zondagavond bijgepraat over alles wat met sport te maken heeft tijdens het programma Langs de Lijn. Maar deze zondag neemt Stephan Komduur de luisteraar mee langs de sportvelden van Nederland en daarbuiten met heel andere vragen.

NPO Radio 1 Extra - 02 Jul 2023, 18:00 - 19:00

Welke dieren nestelen zich langs golfbanen? Verslaggever Rob Buiter bezoekt samen met voormalig strafcornerspecialist en Europees Kampioen hockey Floris Jan Bovelander een baan. Wat en wie laat zich zien?

Welk duo wint de strijd in de heuse vogeltelkampioenschappen? Is het wereldkampioen vogelen Arjan Dwarshuis, bijgestaan door verslaggever Gert Elbertsen of weet zijn grootste rivaal Jesse Zwart hem samen met verslaggever Merlijn Schneiders te kloppen?

En die sportwereld, verduurzaamt die wel snel genoeg? Daar praten we over met voetballer Tessel Middag van Rangers WFC en oud-zeilster Marcelien de Koning.

Zondagavond 2 juli tussen 18 en 19 uur op NPO Radio 1.

Vroege Vogels: iedere zondagochtend van 07.00 tot 10.00 uur.

Vroege Vogels is hét programma over natuur en milieu. Op zondagochtend te beluisteren op NPO Radio 1 en vrijdagavond te zien op NPO 2. Like Vroege Vogels op Facebook of volg het programma op Twitter of Instagram.

Ster advertentie
Ster advertentie