Binnenland

Nominaties eerste Loden Radioleeuw 2016 bekend

foto: AVROTROSfoto: AVROTROS
  1. Nieuwschevron right
  2. Nominaties eerste Loden Radioleeuw 2016 bekend

[AVROTROS] Op zaterdag 14 januari wordt in de allereerste uitzending van Radar Radio op NPO Radio 1 de eerste Loden Radioleeuw uitgereikt aan het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de meest irritante radioreclame van 2016.

Nu Radar na haar succesvolle televisieprogramma en online community ook een radioprogramma gaat verzorgen, is het initiëren van een prijs voor de meest irritante radioreclame een logisch vervolg op de Loden Leeuw voor de meest irritante televisiereclame.

Via de online community hebben consumenten hun favoriete irritante radioreclame ingestuurd en daaruit hebben vij reclames de shortlist gehaald. In willekeurige volgorde zijn genomineerd; Pearle, Kruidvat, Vodafone, Fiat en Incentro.

Lees ook: Directeur Incentro: reclame stopt binnen een paar dagen

Stemmen

Consumenten kunnen tot en met 8 januari hun stem uitbrengen op de voor hun meest irritante radioreclame via lodenleeuw.nl/radio. Iedereen die zijn/haar stem uitbrengt, maakt kans op een draadloze speaker.

Uitreiking

Presentator Mischa Blok zal de prijs persoonlijk naar het winnende bedrijf brengen. De uitslag is te horen op 14 januari in Radar Radio op NPO Radio 1 tussen 15.00 en 16.00 uur.

Lees ook: In 2017 nieuw op NPO Radio 1: Radar Radio

Ster advertentie
Ster advertentie