Binnenland
Zwart

Relatie- en sensualiteitscoach Taneesha Sijmons: 'Oergevoel begint in genitaliën'

  1. Nieuwschevron right
  2. Relatie- en sensualiteitscoach Taneesha Sijmons: 'Oergevoel begint in genitaliën'

Daten, liefde en seks gaan vaak hand in hand. Echter, in 2023 is het niet noodzakelijk dat het ene automatisch tot het andere leidt. De Nacht is ZWART ging hierover in gesprek met Taneesha Sijmons, coach op het gebied van sensualiteit en relaties.

Omarmen van sensualiteit

"Met mijn werk begeleid ik mensen bij het verkennen van zelfacceptatie en het omarmen van hun sensualiteit. Binnen mijn relatiecoaching richt ik me op koppels om diepere banden te herontdekken, intimiteit te herstellen en de communicatie te versterken. Daarnaast draag ik door mijn openheid bij aan het doorbreken van taboes rondom seks en sensualiteit."

Video niet beschikbaar

Is Nederland seksueel liberaal?

"In Nederland is prostitutie legaal en wietgebruik wordt gedoogd, waardoor buitenlanders vaak denken dat het een progressieve en vrije samenleving is. Maar de realiteit is genuanceerder. Terwijl sommige Nederlanders open en tolerant zijn, houden anderen juist vast aan een religie of conservatisme. Legale regels garanderen geen algemene openheid."

Video niet beschikbaar

De Nacht is ZWART

De Nacht is ZWART

Ben je wakker? Elke zaterdag- op zondagnacht tussen 03.00 en 06.00 uur neemt De Nacht is ZWART echt de tijd om de diepte in te gaan op NPO Radio 1. Maatschappelijke, politieke en duurzame problemen worden in het duister belicht.

Ster advertentie
Ster advertentie