Achtergrond
NTRVPRO

De Jongensclub #2: Ibrahim en Ahmed

foto: Emmie Kollaufoto: Emmie Kollau
  1. Nieuwschevron right
  2. De Jongensclub #2: Ibrahim en Ahmed

"Dag mevrouw! Welkom in de buuuurt!" Verbaasd kijkt radiomaakster Emmie Kollau naar het groepje jongens voor haar nieuwe voordeur in Amsterdam. Het zijn Ibrahim, Ahmed, Zakaria, Issem, Othman, Ryan en Rayan.

Ze zijn van De Jongensclub en wonen in en om de Gulden Winckelbuurt in Amsterdam, tegen de A10 aan geplakt. Elke donderdagmiddag komen ze na school samen in De Huiskamer: een half vergaan noodlokaal waar de huiselijkheid ver te zoeken is. Van de jongens wordt gevonden dat ze maar beter niet op straat kunnen hangen. Van hen wordt sowieso veel gevonden.

De Jongensclub maakt radio met Emmie Kollau


Emmie Kollau besluit radio met ze te gaan maken na het warme onthaal. In De Jongensclub hoor je daarom Ibrahim, Ahmed, Zakaria, Issem, Othman, Ryan en Rayan daarom zelf aan het woord. In aflevering twee: maak kennis met Ibrahim en Ahmed.

De Jongensclub #2: Ibrahim & Ahmed

Radio Doc

Radio Doc is hét documentaireprogramma van NPO Radio 1. Met iedere zondagavond om 21.00 uur een kort en een langer verhaal over onderwerpen die mensen in Nederland bezighouden. Volg Radio Doc op Facebook en Twitter.

Ster advertentie
Ster advertentie