appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Langs de Lijn En Omstreken
STER Advertentie

Sagan wint rit, Froome pakt tijd

NOS
woensdag 13 juli 2016 | NPO Radio 1 | NPO Radio 1

Peter Sagan en Chris Froome hebben in de elfde etappe van de Tour de France een schitterend kunststukje geleverd. De Slowaak won de rit naar Montpellier en de man in de gele trui pakte wat tijd op zijn concurrenten. 

Omdat de renners de wind flink in de zij zouden hebben, was het peleton zeer beducht op waaiervorming. Alle ploegen met een belang zaten voorin, zodat het tempo hoog lag en de vroege vluchters Vichot en Howard kansloos waren.

Een massaspurt leek onvermijdelijk, maar op dertien kilometer van de meet sprong Sagan plots weg en Froome, Bodnar en Thomas gingen mee. De zege was voor de wereldkampioen en Froome pakte 0.11 op zijn rivalen.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.
Sagan wint weer

 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1