appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Met het Oog op Morgen
STER Advertentie

Sagan wint etappe en grijpt geel

Pro Shots
zondag 3 juli 2016 | NPO Radio 1 | NPO Radio 1

Peter Sagan heeft de tweede etappe in de Tour op zijn naam gezet. De Slowaakse wereldkampioen won de sprint bergop en  nam het geel over van Mark Cavendish.  Stuyven, Breen, Voss en Benedetti gingen al bij de start op pad. Het leek een vlucht te worden als vele andere, die ruim voor de meet beëindigd zou worden. Maar Stuyven verkocht zijn huid duur.  

Hij ging met nog 8 km te gaan solo door en werd pas op 500 meter van de streep achterhaald. De Belg van Trek mocht zich troosten met de bolletjestrui.  Alaphilippe werd tweede, Valverde derde en Kelderman zesde. Contador, die weer onderuit ging, verloor kostbare tijd en dat overkwam ook Porte (door materiaalpech).

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.
Sagan sprint naar het Geel

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1