appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Podcast De Dag: Wat als je afhankelijk bent van een ziekenhuis dat dicht is?

Jeroen van Eijndhoven/NOS
vrijdag 26 oktober 2018 | RAD1 | Redactie

De maag-darm-leverarts, de oogarts en de chirurg zijn nog maar een deel van de poliklinieken waar Lisa Kouwenberg zich regelmatig meldt.

De Dag #189: Wat als je afhankelijk bent van een failliet ziekenhuis?

Sinds vijf jaar is bij haar de ziekte van Crohn vastgesteld die tot allerlei complicaties leidt. Nu 'haar' ziekenhuis moet sluiten, tast ze in het duister over hoe het met haar gezondheid verder moet.

Verder in De Dag

En in Brazilië zijn verkiezingen, het ziet ernaar uit dat de outsider Bolsonaro president wordt. Annelies Beck van de VRT beleeft die verkiezingen van dichtbij, in De Dag vertelt ze wat haar opvalt.

Hoe wat waar?

Elke werkdag staat er vanaf 12.00 uur een nieuwe podcast klaar op je favoriete podcastplatform, zoals iTunes, Stitcher, Soundcloud en nporadio1.nl/podcast. Vergeet je niet te abonneren! Dan ontvang je dagelijks een melding wanneer een nieuwe aflevering van De Dag verschijnt. De podcast is een gezamenlijke uitgave van NOS, KRO-NCRV, BNNVARA, AVROTROS, NTR, EO, VPRO, Omroep MAX en WNL op NPO Radio 1.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1