Fragment

Radio Bergeijk - aflevering 15

  1. Fragmentenchevron right
  2. Radio Bergeijk - aflevering 15

Euthanasiemuziek

In de gemeenteberichten een vervolg op de stoffelijke overschotten. De gemeente vermoedt een verband: op alle adressen van de overschotten liep de AOW-uitkering nog door. Wat betreft de lijken: laat het lekker zo. Zorg wel dat er wat aan die lucht gedaan wordt.

In een nieuwe aflevering van ‘Beeks Potjeskast’: Tweede Wereldoorlog voor kleintjes over het verzet. Destijds in de donkere, donkere nazitijd,besloten sommige mensen om in het verzet te gaan.

Het studiogesprek is met Eugene Smet. 37 procent van de Bergeijkenaren wil het laatste wil poeder in huis nemen – en eigenlijk ook meteen tot zich nemen. Maar de apotheek wil het poeder niet verstrekken. Waar moet de Bergeijkenaar nu heen? Eugene Smet heeft een oplossing. Hij is gediplomeerd slachter en wil het nuttige met het aangename verenigen door de levensmoeie Bergeijkenaar te slachten. De rubriek wordt afgesloten met euthanasiemuziek.

Nout Dobbelaar (Merijn Scholten) gaat lekker make-uppen in zijn radiovlog. Hij krijgt vet volle wimpers en ziet er fantastisch uit.