Fragment

Exclusief: een gratis spoedcursus Drake

  1. Fragmentenchevron right
  2. Exclusief: een gratis spoedcursus Drake

Wij kennen het gevoel. Als hoogopgeleide NPO Radio1-luisteraar wilt u graag van alles, maar dan ook alles, op de hoogte zijn, zodat u er een mening over heeft. Wat die ene fractievoorzitter in de Kamer heeft gezegd, de nieuwe monetaire strategie van de ECB, uw pleidooi voor de wintertijd in plaats van zomertijd (dat erg verstandig is), enzovoort. Maar dat is natuurlijk erg moeilijk.

En ja, wij begrijpen goed dat de popmuziek van nu ook niet meer The Monkeys en Nancy Sinatra is. En natuurlijk vindt u meer vervoering in de harmonie, variatie en complexe structuren die een Brandenburg Concerto van Bach u kan bieden. Dus waarom zou u de popmuziek nog volgen?

Maar misschien ontstonden er zo een aantal misverstanden in uw leven. Zo zou u kunnen denken dat Pharell Williams' Happy de laatste echte hype is en hebt u de Kiki-challenge gemist (die tot uw grote schande zelfs honden op een step en kamelen al zijn aangegaan). En dat wilt u toch ook niet?

In dit soort gevallen biedt onze reporter Marc-Robin Visscher een oplossing. Want nu Drake The Beatles van de troon heeft gestoten in het meeste aantal top-tien hits in de Amerikaanse billboards in een jaar tijd, is het echt wel tijd om eens met de muziek van Drake kennis te maken. Marc-Robin ging langs bij radio-dj Dyantha Brooks van onze collega's van FunX voor een spoedcursus.