Fragment

Nieuwsforum met Mark Kramer, Sander de Kramer en Marjan Olfers

  1. Fragmentenchevron right
  2. Nieuwsforum met Mark Kramer, Sander de Kramer en Marjan Olfers

Deze week in het Nieuwsforum van Langs de Lijn en Omstreken zijn te gast Mark Kramer, ziekenhuisbestuurder van het Amsterdam UMC en hoogleraar interne geneeskunde, journalist en programmamaker Sander de Kramer en hoogleraar sport en recht Marjan Olfers. 

Nieuwe coronamaatregelen

Allereerst een terugblik op de persconferentie waarin het kabinet aankondigde dat nieuwe maatregelen getroffen worden. Zijn de maatregelen nog op tijd om het tij te keren? En waarom blijft de strategie van het kabinet onduidelijk?

Video niet beschikbaar

Klimaattop Glasgow

Het einde van de klimaattop in Glasgow is in zicht, maar een concreet akkoord ligt nog niet op tafel. Moeten we ons zorgen maken of hoort dit bij het diplomatieke en politieke spel?

Video niet beschikbaar

Feyenoord stadionĀ 

Feyenoord heeft het besluit voor de bouw van een nieuw stadion met een half jaar uitgesteld. De club zegt compleet verrast te zijn door de excessieve kostenverhoging die bouwbedrijf BAM in rekening bracht. Na jaren gesteggel blijft een besluit ook nu weer uit. Gaat het Feyenoord lukken om de neuzen dezelfde kant op te krijgen?

Video niet beschikbaar

Grenssituatie Wit-Rusland en Polen

Zo'n 2000 vluchtelingen zitten vast aan de grens tussen Polen en Wit-Rusland. Moet de Europese Unie optreden? En zo ja, hoe?

Video niet beschikbaar

De voortgang van de formatie

En tot slot hebben we het in het Nieuwsforum over de voortgang van de formatie. Wanneer kunnen we het regeerakkoord verwachten? En wat zijn de heetste hangijzers volgens onze gasten? 

Video niet beschikbaar