Fragment

Johan Cruijff-voorstelling '14' verkoopt 150.000 kaarten

  1. Fragmentenchevron right
  2. Johan Cruijff-voorstelling '14' verkoopt 150.000 kaarten

De kaartverkoop voor de voorstelling ‘14' over het leven van Johan Cruijff loopt storm. Er zijn al meer dan 150.000 kaarten verkocht, werd bekend tijdens Langs de Lijn En Omstreken.

Producent Wolter Lommerde en schrijver/regisseur Tom de Ket namen vanavond de diamanten VVTP-award in ontvangst voor de verkoop van 150.000 tickets.  De theatermakers zijn blij met de prijs. Lommerde: “Wij proberen een publiek binnen te halen wat normaal nooit naar het theater gaat.” De award is een mooie opsteker voor de hele cast en crew. “Johan zou zeggen: “Alleen kan je niets, maar met een team kan je alles. En dat geldt natuurlijk hier ook voor.”

Na het winnen van de award voor Beste Originele Nederlandse Productie en het spelen van de 250ste voorstelling afgelopen maand is dit een nieuwe mijlpaal voor deze productie waarin het publiek een inkijkje krijgt in het leven van een van de grootste voetballers aller tijden. De musical ‘14’, met Tobias Nierop als Johan Cruijff, is op dit moment te zien in het AFAS Theater Leusden.