Fragment

Sportforum: "Heel sterk wat PSV-trainer Schmidt zei"

  1. Fragmentenchevron right
  2. Sportforum: "Heel sterk wat PSV-trainer Schmidt zei"

In het Sportforum van Langs de Lijn en Omstreken gaat het onder andere over de situatie rond Mohamed Ihattaren bij PSV. Die werd door de clubleiding buiten de selectie gelaten in de wedstrijd tegen Ajax.

Oud-voetballer Ronald Waterreus is erg te spreken over het statement van PSV-trainer Roger Schmidt. Waterreus is te gast in het Sportforum, net als commentator Vincent Schildkamp en oud-wielrenner Michael Boogerd.

"De voltallige staf, spelersgroep en directie heeft er de afgelopen periode alles aan gedaan om Ihattaren te ondersteunen en van waarde te laten zijn voor PSV", stelde PSV in een verklaring. "Die mogelijkheid heeft hij niet aangegrepen. PSV heeft daarom besloten dat de 19-jarige middenvelder dit weekend geen deel uitmaakt van de A-selectie."


Trainer Roger Schmidt zei over Ihattaren: "Het ligt aan hem. Hij moet veranderen. Hij moet zich realiseren dat voetbal een teamsport is." Waterreus: "Als ik eerlijk ben, vind ik het heel sterk wat de trainer zei. Dat laat aan duidelijkheid niet te wensen over."

Video niet beschikbaar

Video niet beschikbaar