Fragment

Maradona bezoekt HEMA voor rookworst en pyjama

  1. Fragmentenchevron right
  2. Maradona bezoekt HEMA voor rookworst en pyjama

Voetballegende Diego Maradona heeft er gisteren lustig op los gewinkeld bij de HEMA in het Noord-Brabantse Mierlo. De club waarvan hij hoofdtrainer is, is daar op trainingskamp.

“We hadden de winkel net geopend, en in één keer staat Maradona in de winkel!’ vertelt een medewerker van HEMA uit het Noord-Brabantse Mierlo. Op het doodgewone boodschappenlijstje van de voetballegende stonden een nieuwe pyjama, wat verzorgingsproducten en natuurlijk een HEMA-rookworst. Dat laatste kon Maradona overigens op zijn buik schrijven: “die verkopen we hier niet.”

The Boss

Noord-Brabant, het lijkt het nieuwe Hollywood van Nederland te worden: de ene na de andere wereldster laat zich er zien. In 2012 vereerde niemand minder dan Bruce Springsteen het Italiaanse restaurant Antonio’s in Eindhoven met een bezoek. En inmiddels is ‘The Boss’ vaste klant: “vorig jaar was hij een week in Nederland en toen heeft hij wel vijf dagen bij mij gegeten,” zegt restaurant-eigenaar Rosario Marangolo.

Dochter

“Ik denk dat hij het bij mij lekker vindt. En ik doe normaal met hem,” antwoordt Rosario op de vraag waarom Bruce zo graag bij hem eet. “Maar hij komt niet voor mij hoor!” lacht de eigenaar. De rockster komt regelmatig bij het restaurant in Eindhoven vanwege zijn dochter, Jessica Springsteen, die actief springruiter is. Haar paarden staan in de stal van Jan Tops, de springruiter die in 1992 Olympisch kampioen werd en inmiddels paardenhandelaar is. En laat dat nou net de buurman van Rosario zijn. “Dankzij hem heb ik die klanten,” vertelt Rosario.

In EenVandaag een gesprek met restaurant-eigenaar Rosario Marangolo over zijn bijzondere vaste gast, de bezoekjes van Bruce en diens favoriete gerechten.