Fragment

De Optimist: Brenda Nieborg

  1. Fragmentenchevron right
  2. De Optimist: Brenda Nieborg

Elke dag positief zijn, het klinkt vermoeiend maar Brenda Nieborg lukt het. Elke dag maakt zij een korte vlog waarin ze mensen oproept om gelukkig te zijn.    

Op een spontaan moment bedacht Nieborg te beginnen met het maken van de blije vlogs. Als reactie op alle gemaakte en negatieve filmpjes op het internet. “We vinden het zo fijn om negatieve verhalen te horen, want dan voelen we onszelf beter,” aldus Nieborg en dat moet veranderen volgens haar. 

Wil jij verantwoordelijk zijn voor je eigen geluk?

Elke dag het beste uit jezelf halen?

Vanmiddag is de speech hier te zien en te horen. Lees hier haar speech alvast.

Zorg er dan voor dat je met je goede been uit bed stapt in een positieve VIBE. Deze VIBE op de vroege morgen bepaald voor een groot gedeelte hoe je dag verloopt.
Jouw staat van ‘zijn’ is ook belangrijk voor je omgeving en werkt als een spiraal. Als jij positief bent ingesteld en je de wereld aan kunt, straal je kracht uit. Dit werkt aanstekelijk en mensen kunnen zich hieraan optrekken. Wij moeten elkaar het beste gunnen en leren van elkaars kwaliteiten. Iedereen heeft namelijk een eigen talent.

Communicatie, compassie & commitment zijn de woorden die nodig zijn voor een positieve & creatieve samenwerking. Door eerlijk & oprecht te zijn creëer je een grote eigenwaarde, waardoor je gewaardeerd wordt en je successen gaat boeken.

Dit willen we toch allemaal?

Als Nederland gaat schudden op zijn grondvesten van alle liefde & oprechtheid hebben we de goede frequentie te pakken. Immers alles op de wereld gaat op trilling. Zit je in een positieve trilling dan zal je merken dat alles om je heen een positieve uitwerking heeft.

Probeer het maar eens een dag uit en voel wat positiviteit met je doet. Kijk eens naar je houding, loop je rechtop en lach je de wereld tegemoet. In welke flow zit je en waarom?
Jezelf elke dag een positieve staat van ‘zijn’ laten ervaren draagt bij aan verantwoordelijk zijn voor je eigen geluk.

Voor mensen die een extra boost kunnen gebruiken vlog ik iedere dag 1 minuut tips & tricks op mijn YouTube kanaal onder het motto #FEEL THE VIBE. Mijn naam is Brenda Nieborg en ik gun jullie allemaal een positief & gelukkig leven.