Fragment

Dynasty komt terug!

  1. Fragmentenchevron right
  2. Dynasty komt terug!

Fans van de gehaaide Alexis Colby of haar iets bravere aartsrivale Krystl Carrington kunnen hun hart ophalen! Er komt een remake van de populaire Amerikaanse jaren ‘80 serie Dynasty!


De serie werd tussen 1981 en 1989 opgenomen. In Nederland werd de serie door de, toen nog publieke, omroep Veronica uitgezonden. De nieuwe versie van Dynasty zal als vanouds het verhaal en de vetes vertellen tussen de familie Carrington en de familie Colby. De cast zal onder andere bestaan uit Melrose Place-acteur Grant Show en Victorious-actrice en zangeres Elizabeth Gillies.


Het is niet voor het eerst dat een populaire oude serie nieuw leven wordt ingeblazen. Meestal met niet al te veel succes (Beverly Hills 90210, Melrose Place, Charlie’s Angels). In 2006 tekende scenarist Frank Houtappels voor de remake van de populaire jaren ’60 serie ’T Schaep met de 5 pooten. Zijn vernieuwde serie werd een hit! Hij vertelt in Radio Eenvandaag over de do’s en dont’s bij het maken van een nieuwe versie van een populaire oude serie. En als Dynasty fan kijkt hij uit naar de remake van een van zijn favoriete series.