Fragment

Het late gelijk van Maurice

  1. Fragmentenchevron right
  2. Het late gelijk van Maurice

Wetenschappers van de universiteiten te Twente, Amsterdam en Cambridge erkennen dat er meer rekening gehouden moet worden met aerosolen. En ook de WHO erkent nu dat dat bliksemse nano-snot een eminente rol speelt in de verspreiding van Covid-19. En waar hadden wij dat eerder gehoord? Ofwel, het late gelijk van Maurice de Hond, die al sinds april vorig jaar bezorgd naar de aerosolen kijkt.

We zijn inmiddels 9 maanden verder, en ja hoor, het gelijk lijkt toch De Honds kant op te komen. De CDC, zeg maar het Amerikaanse RIVM is om. Net als de WHO. The New York Times publiceerde gisteren een overzichtsartikel met de gevolgen die het negeren van de aerosolen heeft gehad voor de verspreiding van het virus. 

dr Kelder belt even met Maurice de Hond om hem te feliciteren met zijn wetenschappelijke gelijk. Maurice reageert direct dat dit in Nederland nog niet het geval is. Want het RIVM is nog niet zo ver.

Ondanks het vaccinatieprogramma en de aankomende zomer, ziet De Hond nog niet gebeuren dat de maatregelen snel zullen verdwijnen. Volgens hem heeft het OMT Nederland enorm in zijn grip en zullen deze maatregelen veel langer streng houden dan in zijn ogen nodig zijn.