Fragment

Rob van Vuure en Jeffrey Hoogland op De Perstribune van MAX

  1. Fragmentenchevron right
  2. Rob van Vuure en Jeffrey Hoogland op De Perstribune van MAX

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van omroep MAX ontvangt komende zondag bladenmaker Rob van Vuure en baanwielrenner Jeffrey Hoogland.

Rob van Vuure, te gast in het eerste uur van De Perstribune, is een begrip in bladenland. De 'bladendokter' was hoofdredacteur van talloze bladen, waaronder Libelle en Playboy. In De Perstribune een gesprek over de stand van 'Nederland bladenland' naar aanleiding van de uitreiking afgelopen donderdag van de Mercur Awards, de 'oscars' van bladenland.

Jeffrey Hoogland, te gast in het tweede uur van De Perstribune, is baanwielrenner, gespecialiseerd in de sprint. Dit najaar werd hij Europees kampioen op de 1 kilometer tijdrit. En eerder dit jaar pakte hij zilver op het WK op het onderdeel teamsprint. Het leverde de sprintploeg een nominatie op voor de titel 'sportploeg van het jaar'.

Vliegende Keep Jules van der Wardt is zondag - naar aanleiding van de eredivisietopper AZ-Ajax - te gast bij Max Huibert, tegenwoordig technisch directeur in Alkmaar. En tv-recensent Ron Vergouwen staat in Kassie Kijken stil bij het fenomeen 'kijkersbedrog'.

De Perstribune wordt ook zondag gepresenteerd door Govert van Brakel en Margreet Reijntjes.