Fragment

Fred Oster en Heinz Stuy te gast op De Perstribune

  1. Fragmentenchevron right
  2. Fred Oster en Heinz Stuy te gast op De Perstribune

Het NPO Radio 1-programma DePerstribune van omroep MAX ontvangt komende zondag de legendarische televisiepresentator Fred Oster en voormalig Ajax-doelman Heinz Stuy.

Fred Oster, te gast in het eerste uur van De Perstribune, was in de jaren zeventig en tachtig een van de bekendste televisiepresentatoren van Nederland, met programma’s als AVRO’s Wie-kent-kwis en de F.O.-Show. Ook was hij – als producent – betrokken bij het Nationale én het Eurovisie Songfestival.


Heinz Stuy, te gast in het tweede uur van De Perstribune, was doelman in het grote Ajax van Cruijff en Keizer. In de jaren zeventig won hij drie keer de Europacup, één keer de wereldbeker en twee keer het landskampioenschap. Na zijn sportieve loopbaan runde Stuy, die als bijnaam ‘Heinz Kroket’ had, jarenlang een bar/bistro in Driehuis.

Vliegende Keep Jules van der Wardt is zondag op bezoek in de De Kuip in Rotterdam waar Feyenoord opnieuw een poging doet om de nieuwe kampioen van Nederland te worden. Mediadeskundige Ron Vergouwen zoomt in Het Mediacircus en Kassie Kijken in op opvallende zaken uit de media, zoals het circus rondom het songfestival in Kiev.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Govert van Brakel en Margreet Reijntjes.