Fragment

Raoul Heertje en Bart Bennema op De Perstribune van MAX

  1. Fragmentenchevron right
  2. Raoul Heertje en Bart Bennema op De Perstribune van MAX

Zondag 22 december 2019 zijn programmamaker Raoul Heertje en atletiekcoach Bart Bennema te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune, tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Cabaretier en programmamaker Raoul Heertje, de mediagast in De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, keerde samen met documentairemaker Frans Bromet terug naar Israel, het land waarin Heertje een deel van zijn jeugd doorbracht. De achtdelige serie Het Israël van Heertje en Bromet is vanaf 22 december te zien bij de NTR op NPO2.

Bart Bennema, de sportgast in het tweede uur, is bondscoach bij de atletiekbond. Hij is vooral bekend als coach van Dafne Schippers. Onder zijn leiding wil Schippers komend jaar een medaille winnen op de Spelen van Tokio. Voor Schippers is het een terugkeer onder de vleugels van Bennema, met wie ze na de Spelen van Rio juist brak.

In De Perstribune signaleert de vaste mediawatcher Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden. Met dit keer onder meer aandacht voor 'de grens van de grap'.

De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes en Carrie ten Napel.