Fragment

Gijs Wanders en Vivian Sevenich op De Perstribune

  1. Fragmentenchevron right
  2. Gijs Wanders en Vivian Sevenich op De Perstribune

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van omroep MAX ontvangt komende zondag programmamaker/schrijver Gijs Wanders en waterpolo-international Vivian Sevenich.

Gijs Wanders, de 'mediagast' in het eerste uur van De Perstribune, heeft een lange loopbaan achter de rug als journalist, nieuwslezer en schrijver. Vanaf zaterdag is een nieuwe televisieserie van zijn hand te zien op NPO2: Mijn Missie. In het programma portretteert Wanders een aantal veteranen.

Vivian Sevenich, de 'sportgast' in het tweede uur van De Perstribune, is speelster van het Nederlandse vrouwenwaterpoloteam. De ploeg is op weg terug naar een plek bij de wereldtop en heeft als doel 'Tokio 2020'. Vorig jaar werd 'Rio' nipt gemist. Sevenich, speelster van Polar Bears en befaamd om haar sterke linkerarm, heeft nu eerst het WK in het vizier, volgende maand in Budapest.

Vliegende Keep Jules van der Wardt is deze week op bezoek in Den Haag bij het beachvolleybal. En mediadeskundige Ron Vergouwen belicht in een speciale aflevering van de televisierubriek Kassie Kijken de televisiecarrière van Frans Bromet, die vrijdag werd onderscheiden met de Ere Nipkow.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Govert van Brakel en Margreet Reijntjes.