Fragment

Hans Kazán en Piet den Boer op De Perstribune van MAX

  1. Fragmentenchevron right
  2. Hans Kazán en Piet den Boer op De Perstribune van MAX

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van omroep MAX ontvangt komende zondag goochelaar Hans Kazán en oud-voetballer Piet den Boer. Ook worden zondag in De Perstribune de nominaties voor de Zilveren Reissmicrofoon bekendgemaakt.

Hans Kazán, de gast in het eerste uur van De Perstribune, draait al jaren mee aan de Nederlandse goocheltop. Hij is een van de voorbeelden Victor Mids van Mindf*ck. Kazan bleek in de laatste aflevering van Mindf*ck zelfs de geheimzinnige assistent van Mids in het gorillapak te zijn. In een verder verleden was Kazán ook televisiepresentator van het populaire RTL-programma Prijzenslag.

Voetballer Piet den Boer, de 'sportgast' in het tweede uur van De Perstribune, beleefde zijn grootste successen bij het KV Mechelen van Aad de Mos. Dertig jaar geleden won Mechelen de Europacup II door in de finale in Straatsburg Ajax te verslaan. Den Boer maakte het enige doelpunt en is mede daardoor nog altijd een levende legende in Mechelen. Zondag staat het Europese succes van Mechelen centraal in een aflevering van Andere Tijden Sport.

In De Perstribune maakt juryvoorzitter Vincent Bijlo de nominaties bekend voor de Zilveren Reissmicrofoon, de jaarlijkse radioprijs voor het beste radioprogramma. Drie programma's zijn in de race voor de prijs die op 21 juni wordt uitgereikt.

Tot slot analyseert recensent Ron Vergouwen in de tv-rubriek Kassie Kijken de tv-programma's van afgelopen week, waaronder natuurlijk de nieuwe talkshow M.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Margreet Reijntjes en Govert van Brakel.