Fragment

Ajouad El Miloudi en Stephan Veen op De Perstribune

  1. Fragmentenchevron right
  2. Ajouad El Miloudi en Stephan Veen op De Perstribune

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van omroep MAX ontvangt komende zondag programmamaker Ajouad El Miloudi en oud-tophockeyer Stephan Veen.

Ajouad El Miloudi, te gast in het media-uur van De Perstribune tussen 12 en 13 uur, is het komende seizoen te zien in twee programma's: Van DNA tot Z en een nieuw seizoen Kaaskop of Mocro. In het verleden presenteerde El Miloudi onder meer De Keuringsdienst van Waarde en Puberruil.

Stephan Veen, te gast in het tweede uur van De Perstribune tussen 13 en 14 uur, is een van Neerlands hockeylegendes. Hij nam drie keer deel aan de Olympische Spelen (twee keer goud), was twee keer wereldhockeyer van het jaar en speelde 275 interlands waarin hij 116 keer scoorde. Hij EK Hockey in Nederland volgt Veen nauwgezet - als bestuurder van de hockeybond.

Verder is Vliegende Keep Jules van der Wardt zondag in Breda, waar hij met Stijn Vreven praat over zijn ambities als trainer van het gepromoveerde NAC Breda. Mediadeskundige Ron Vergouwen is er zondag ook. In zijn tv-rubriek Kassie Kijken duikt hij in de televisieloopbaan van Chantal Janzen.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Govert van Brakel.