Fragment

Gerard Timmer en Eric Wilborts op De Perstribune

  1. Fragmentenchevron right
  2. Gerard Timmer en Eric Wilborts op De Perstribune

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van omroep MAX ontvangt komende zondag BNNVARA-directeur Gerard Timmer en oud-tennisser en zakenman Eric Wilborts.

Gerard Timmer stond samen met Bart de Graaff aan de wieg van BNN, was daar jaren directeur en leidt sinds de fusie met de VARA het mediabedrijf BNN-VARA. Sinds deze week behoren de 'losse' merknamen BNN (20 jaar) en VARA (92 jaar) definitief tot het verleden. Gerard geeft zijn visie op de toekomst van de publieke omroep in het algemeen en BNNVARA in het bijzonder. Hij is te gast in het mediauur van De Perstribune (tussen 12 en 13 uur).


Eric Wilborts, de sportgast in het tweede uur van De Perstribune (tussen 13 en 14 uur) was ooit één van de grootste tennistalenten van Nederland. Hij stond tweede op de wereldranglijst voor junioren en haalde de finale van de US Open. Tot een grote doorbraak kwam het niet. Wilborts koos een ander pad, ging in zaken en haalde de Quote 500. Ook is hij actief als bestuurder bij de tennisbond.

Verder strijkt Vliegende Keep Jules van der Wardt zondag neer bij judoka Roy Meyer. Mediadeskundige Ron Vergouwen is er zondag ook. In zijn tv-rubriek Kassie Kijken duikt hij in de televisieloopbaan van niemand minder dan Linda de Mol.


De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Margreet Reijntjes en Govert van Brakel.