Fragment

Aimée Kiene en Juul Franssen op De Perstribune van MAX

  1. Fragmentenchevron right
  2. Aimée Kiene en Juul Franssen op De Perstribune van MAX

Komende zondag zijn judoka Juul Franssen en de hoofdredacteur van Volkskrant Magazine, Aimée Kiene, te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van omroep MAX op NPO Radio 1.

Aimée Kiene is de nieuwe hoofdredacteur van Volkskrant Magazine, de wekelijkse bijlage van het dagblad. Per september presenteert ze een vernieuwd tijdschrift, met een nieuwe look and feel. Kiene werkt sinds 2004 voor de Volkskrant, waar ze eerder verantwoordelijk was voor het dagelijkse katern V.

Voor judoka Juul Franssen stonden de afgelopen jaren vooral in het teken van een diepgaand conflict met de judobond. Ze werd uit de nationale selectie gezet omdat ze zich niet kon vinden in de centralisatieplannen; het conflict eindigde voor de rechter waar Franssen in het gelijk werd gesteld. Nu probeert ze weer langzaam maar zeker terug te keren aan de internationale top, om te beginnen op het WK in Baku, in september.

Mediajournalist Ron Vergouwen gaat deze zomer op bezoek bij mensen die een belangrijke rol vervullen áchter de schermen van de media. Deze week is hij bij geluidstechnicus Theo Rutten. In Kassie Kijken aandacht voor televisie voor en met ouderen. Ook de commerciële zenders zijn om.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Margreet Reijntjes.