Fragment

Splinter Chabot en Wouter olde Heuvel op De Perstribune van MAX

  1. Fragmentenchevron right
  2. Splinter Chabot en Wouter olde Heuvel op De Perstribune van MAX

Zondag 17 februari 2019 zijn programmamaker Splinter Chabot en schaatscoach Wouter olde Heuvel te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van omroep MAX op NPO Radio 1.

Splinter Chabot, te gast in het eerste uur, is de rijzende ster in Hilversum. Met zijn serie Splinter in de politiek duikt hij de komende weken in de wereld van politiek Den Haag. De 22-jarige Chabot, zoon van Bart Chabot, is geen onbekende in de politiek: hij is zelf voorzitter van de JOVD, de aan de VVD gelieerde jongerenorganisatie.

Wouter Olde Heuvel, te gast in het sportuur, is assistent-coach in het schaatsteam van Ireen Wüst en Esmee Visser. Afgelopen weekend was hij erbij toen Wüst 'de mooiste gouden medaille uit haar carrière' won, op de WK Afstanden in Inzell. Olde Heuvel is zelf ex-schaatser. Hij werd twee keer Nederlands kampioen allround. Vorig jaar sloeg het noodlot toe: Olde Heuvel werd getroffen door een hersenbloeding.


In de Perstribune duikt mediakenner Ron Vergouwen in verband met de komst van Splinter Chabot in opvallende programma's die 'politiek Den Haag' als decor gebruik(t)en. En hij staat stil bij de opmerkelijke mediagebeurtenissen van deze week.

Presentatie: Carrie ten Napel en Margreet Reijntjes