Fragment

Tom Egbers en Michel Boerebach op De Perstribune van MAX

  1. Fragmentenchevron right
  2. Tom Egbers en Michel Boerebach op De Perstribune van MAX

Zondag 24 november 2019 zijn tv-presentator Tom Egbers en oud-voetballer Michel Boerebach te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune, tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Tom Egbers, de mediagast in De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, is vooral bekend van Studio Sport. Hij is al sinds de jaren tachtig betrokken bij het sportprogramma. Daarnaast werkt hij mee aan Andere Tijden Sport en heeft hij zich sinds kort gestort op informatieve reisprogramma's. Na Toms Engeland neemt Egbers ons dit keer mee naar Ierland, het land waar deel zijn roots ligt. Toms Ierland is nu te zien op tv.

Michel Boerebach, de sportgast in het tweede uur, was in de jaren tachtig en negentig een toonaangevende voetballer bij onder meer FC Twente, Roda JC en PSV. In 2003 sloeg voor hem het persoonlijke noodlot toe toen zijn twee zoontjes bij een auto-ongeluk om het leven kwamen. Voor Boerebach volgde een lange, zware periode. Pas nu krabbelt hij langzaam weer op. Eddy van der Ley schreef een boek over Boerebach: Hoi Papa.

Verder signaleert onze vaste mediawatcher Ron Vergouwen weer opvallende mediatrends uit heden en verleden. Met dit keer een antwoord op de vraag (uiteraard met Toms Ierland in het achterhoofd): hoe kijkt de Nederlandse media eigenlijk tegen Ierland aan.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Margreet Reijntjes.