Fragment

Robèrt van Beckhoven en Olga Assink op De Perstribune van MAX

  1. Fragmentenchevron right
  2. Robèrt van Beckhoven en Olga Assink op De Perstribune van MAX

Zondag 9 december 2018 zijn meesterbanketbakker Robèrt van Beckhoven en handbalgrootheid Olga Assink te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van omroep MAX op NPO Radio 1.

Robèrt van Beckhoven, te gast in het eerste uur, begint komende zondag aan een nieuw seizoen als jurylid in Heel Holland Bakt. Het is de allereerste wintereditie van de populaire bakshow. Behalve in Heel Holland Bakt is Van Beckhoven binnenkort ook te zien in Wie Is De Mol? En hij reist heel Nederland door met zijn 'theatrale foodexperience' Bij Robèrt....

Olga Assink, te gast in het sportuur, was tot voor kort de assistent-bondscoach van de Nederlandse vrouwenhandbalploeg. Vlak voor het EK, dat momenteel wordt gespeeld in Frankrijk, kreeg ze van de handbalbond te horen dat ze niet mee mocht. Ze volgt het toernooi nu vanaf de bank in haar huiskamer. Assink was zelf ooit tophandbalster. Ze is de topscorer aller tijden van de Oranjevrouwen en werd in 2005 uitgeroepen tot Europees handbalster van het jaar.


In de Perstribune staat mediakenner Ron Vergouwen stil bij opmerkelijke mediagebeurtenissen uit het verleden en bij de mediatrends uit het heden. Met dit keer onder meer aandacht voor Rotterdamse t's en zachte, Brabantse g's, ofwel: de geschiedenis van dialecten en accenten op radio- en tv.

Presentatie: Margreet Reijntjes en Carrie ten Napel.