Fragment

Lucille Werner en Nouchka Fontijn op De Perstribune van MAX

  1. Fragmentenchevron right
  2. Lucille Werner en Nouchka Fontijn op De Perstribune van MAX

Zondag 16 juni 2019 zijn tv-presentator Lucille Werner en bokser Noucka Fontijn te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van omroep MAX op NPO Radio 1.

Lucille Werner, te gast in het eerste uur van De Perstribune, is bekend van programma's als Lingo en Get the Picture. Ook staat ze bekend als voorvechter voor mensen met een beperking. Maandag gaat ze met televisiekijkend Nederland op zoek naar een heuse minister van Gehandicaptenzaken. Lucille Werner, zelf ook gehandicapt, nam zelf het initiatief voor de verkiezing.


Bokser Nouchka Fontijn, te gast in het sportuur, maakt zich op voor de Europese Spelen, volgende week in Wit-Rusland. Bij de vorige editie van het toernooi won ze een gouden medaille. Voor Fontijn dienen de Europese Spelen als een opmaat voor de Olympische Spelen van Tokio, volgend jaar. Daar wil ze haar historische prestatie van Rio - zilver - verbeteren.


In de Perstribune staat mediakenner Ron Vergouwen verder stil bij opmerkelijke mediagebeurtenissen uit het heden en het verleden. Met deze week onder meer aandacht voor de geschiedenis van Lingo. Het programma, ooit nog gepresenteerd door Lucille Werner, keer terug op de Nederlandse tv, bij SBS.

Presentatie: Carrie ten Napel en Margreet Reijntjes.