Fragment

Sander Schimmelpenninck op De Perstribune van MAX

  1. Fragmentenchevron right
  2. Sander Schimmelpenninck op De Perstribune van MAX

Komende zondag is Sander Schimmelpenninck, de hoofdredacteur van Quote, de hoofdgast in het media- en sportprogramma De Perstribune (omroep MAX) op NPO Radio 1.

Sander Schimmelpenninck kon als advocaat op de Zuidas zijn creatieve ei niet kwijt. Na wat jaren als ondernemer - onder meer als eigenaar van een pizzarestaurant - rolde hij de journalistiek in. Eerst als redacteur van Quote en later ook als hoofdredacteur. Het grote publiek kent Schimmelpenninck ook als 'slimste mens'. Hij won de laatste editie van de kennisquiz. Binnenkort is Schimmelpenninck te zien als presentator van het nieuwe WNL-programma De Opvolgers, waarin familiebedrijven centraal staan.

Verder vertelt oud-wielrenner Steven Rooks over zijn mediagebruik. En we horen we voetbalcommentator Jeroen Elshoff die zondag voor het eerst in zijn leven een WK-finale becommentarieert.

Vanwege de Tour de France en de finale van het WK Voetbal is De Perstribune zondag een uurtje korter. Vanaf 13 uur is Radio Tour de France te horen op NPO Radio 1.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Margreet Reijntjes.